Ni menunaikan my wish.Lama xmkn sizzling mee ni.Kalau mkn kt kedai, xberapa nk puas hati.Alhamdulillah, ada kwn2 yg sudi berkongsi resipi.
Puas hati betul kali ni, boleh letak mushroom byk2.Resipi ni taken fr dapur Hana Jepun, kalau pi visit umah Hana, x sah kalu x bw lori.Byk betul resipi yg boleh diangkut.
TQVM Hana, I lebiu...muah!

(first time beli shitake mushroom, before this cuma beli button mushroom & oyster mushroom je.Kalu nk resipi & nk tengok pic sizzling mee yg lebih menyelerakan, sila berkunjung ke blog Hana(pst...promo ni, dpt komisen tak?hehehe)




Ni pula, Ultramir's wish.Nk mkn pudding & nk buah peach tu byk2.So, jadila mango pudding with peaches ni.(Pudding segera NONA tu ha)Buah peach tu pula, yg lebih buat pavlova...


Ultralif:Mama, nak unana(banana)
Ultrayah:Mama, nak chocolate banana.
Ultramama:Okey, layaaan...Terhasil la choc banana with almond.
Adoooi, penat dah ni, udah udah la tu...Karang pulak...





This entry was posted on 10:54 PTG and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 ulasan:

    cintaKusayangMu berkata...

    ultramama....upin n ipin mau itu mango puding...pos ke cni boleh??heheheh

  1. ... on 8 Februari 2009 4:21 PG