Where were we? Mesti Yong serik nk tag Ultramama ni ha.Bersiri2 gitu baru nk siap homework.Hana Jepun dh gelak2 sakan tu...

Ok, my favourite story...

Pernah tengok tak citer nih? Anne of green gables.Ultramama tengok masa sek. menengah, kalu x silap when I was in F3.Best!Bersiri2 gitu...

My hobby...
Hobby tu byk, tp yg ni mmg forever, makan dan masak hehehe.Bab masak tu kalu ada masa, kalu cukup bahannye & of course kalu rajin...
I wish...

Of course for happiness forever and ever...Ada gambar girl lak kt atas tu, bila ek?hahaha

The End.
Patutnya Ultramama kena tag another 6 people.Tp kebanyakan blog dh wat dh homework ni.So, cam ginilah, sapa2 yg mai visit my blog dan rasa2 nk join wat homework ni, dialu-alukan.
Ok, nk pi masak for tea ...Ultramir dok tuntut janji dgn mama dia, nk mkn cucur udang lak.
C u .Wassalam!



This entry was posted on 12:21 PG and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 ulasan:

    CikMin berkata...

    hihihi...pestime ni tgk org jwb tag ada commercial break...

  1. ... on 26 Januari 2009 12:43 PG  
  2. yong berkata...

    hihihihi siap ada tiga episod tu kak...

    nanti2 nak tag akak lagi lah..

    :)

  3. ... on 26 Januari 2009 4:01 PG