First time dpt award.Malu la plak, rasa x layak gitu.Sungguh!

Ada rules & regulations lak ye

Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda - dari Hana nun jauh di Jepun (tq muah2!)

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

1. seorang isteri,anak sulung dr 2 beradik, ibu, ibu guru tp bukan ibu kutu tau!

2. sekarang tinggal di Penang, bekerja , ikut suami yg juga org Penang

3. housemates 3 jejaka idaman Malaya (Ultrayah, Ultramir & si kecik Ultralif)

4. suka baca buku esp ala2 creative writing, magazine masak2 (keluarga, saji, womens'weekly)...

5. cukup tersentuh kalu tengok anak2 yg menderita sengsara , esp yg kt Palestine tu...Esok ada kutipan kt sekolah.Jom menderma!

6. cukup marah kalu anak2 membazir makanan, cepat2 ingatkan depa supaya bersyukur jadi diri depa la ni

7. Bersyukur jadi seorang guru, dpt kepuasan yg tak terhingga bila tengok students berjaya jd org yg berguna (I'm proud to be a teacher gitu)

8. Sentiasa ingin belajar esp about life. Fr my own students pun, ultramama dpt byk lessons.Maklumla students kt school tu bukan sume org senang.Kagum tengok ketabahan mrk belajar, w/pun dr keluarga susah.Muda2 lagi hidup penuh cabaran.Insaf kita dibuatnya

9. Hoping for a baby girl yg tak tau bila lak.Now dok asyik kena fire je dgn ultra2 boboy kt umah ni

10. Tgh syok jadi blogger. Semoga ikatan ukhwah ni akan berpanjangan...Amin!


4. Anda perlu memilih 5 orang penerima Award seterusnya dan menyertakan nama mereka di blog anda

Qis, Yong, Tukang Cerita, Baby Afham&family &

adik ipar ku satu2nye...Cg Fly



This entry was posted on 5:40 PTG and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 ulasan:

    Tukang cerita berkata...

    hahaaaa....
    tak aci btoi tice nih, bagi award tuh...\peh tu bagi kerja umah plak...
    :)
    amik award, tapi tak yah wat kerja umah tu bleh tak?

  1. ... on 18 Januari 2009 12:54 PG