Hmm, dh 1/2 bulan Dis, meaning cuti sek dh nk abih, isk!isk! After this, back to the routinela...
Cuti kali ni bestlah plak, coz dpt try byk resipi (thanks penyumbang2 resipi, esp Hana& Hanieliza, byk pahala kamu!)Best gak jadik surirumah, surihati ni..
Teringat plak tajuk esei utk budak2 ari tu "Homemakers make better mothers than career women", gamat sungguh klas ari tu. Siap tarik2 tudung lagi..he!he! I miss all you, my fifth former 2008! Hopefully, all of you will get best results for Sepiem!


This entry was posted on 7:30 PTG and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 ulasan:

    yong berkata...

    oh, seronok cuti pjg2 kan..hehehehe

    rindu kat students??

    re: bila nak dpt gegirlpulak?yong kepingin nak boboy ni .. :)

  1. ... on 14 Disember 2008 8:48 PTG  
  2. Fly berkata...

    salam kakak iparku, sempat lagi nih curi2 gi cyber cafe dekat je dengan umah mak nih hehe

  3. ... on 15 Disember 2008 11:00 PTG