Beautiful gifts from beautiful ladies (5 Abqar) Tq girls!I love it! Nanti teacher rasmikan ye baking tray, pot holder & apron tuh!

Ha...dah rasmi dah. Puding roti (agak huduh, tp sedap!kih2!Kena sumpahan oven kut!Lama betul x baking-membaking nih)

Antara aktiviti ultraboboys during school holiday.(Camping dlm bilik sendiri, layan jela)Kt Penang lani asyik hujan je, kesian gak kt budak2 nih. Takpe ye, mama support je your activities.



Salam utk semua!Lama sungguh x bubuh entry. Actually, Ultramama jadi SPM invigilator this year. Tu yang x sempat nk berblog2 ni. Maklumla, balik pun dah petang.Kaki pun lenguh2 dok tawaf school hall. Ultramama jaga SPM di salah sebuah sekolah yg agak besar di Penang. Biasanya dok ngajar girls, tetiba kena jaga boys plak. Mcm2 perangai yg dpt Ultramama tengok masa dok jaga depa. Masa last day of SPM, fuh bukan main seronok lagi budak2 ni, Ultramama pun sama...hehehe.

Masa gi shopping complex, nampak gak budak2 nih. Jadi salesmanla etc. Yang bagusnya, w/pun Ultramama jaga boboys ni kejap aje, tp depa dok tegur & masih ingat kt Ultramama, siap bagi baucer extra lagi. Orang lain dpt baucer satu je, Ultramama dpt punyala byk.Tu yg best tuh.Nanti cikgu pi lagi ye tempat kamu keje ye...hehehe.

Pada kwn2, ank2 murid yg dtg melawat, maaf ye lambat reply...Nanti, Insya Allah, Ultramama pi balas ziarah ye.C u!


This entry was posted on 2:25 PG and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 ulasan: