Salam rindu...Hmm...how to start ye. Laaama sungguh xupdate entry. Tahun ni antara tahun yg paling sibuk buat Ultramama. Too many things happened. Alhamdulillah, things are getting better and better.
Catlina kata Ultramama sibuk dok fire raksaksa. Memang sibuk pun. Raksaksa2 telahpun dimusnahkan dgn jayanya.
Actually, tahun ni Ultrayah tak berapa sihat, sampai 3 kali admitted due to back pain. Lepas opt hari tu, Ultrayah semakin sihat, dan dapat bekerja spt biasa. Terima kasih pada kaum keluarga & kwn2 yg tlg mendoakan kesejahteraan kami sekeluarga.Thanks for the doa! Ni Ultramama summarize antara events yg tlh dilalui pd tahun ini.

Acara sukan tahunan Tadika Perkim. Alif really enjoyed the game!

Prize giving ceremony di SK Wellesley. Sempat lak anak beranak ni sembang...

Ultramama jadi cikgu ERT plak hehehe. Actually tgh dok ajar topik 'the usage of passive voice in processes & procedures.'Buat paratha puff dan jual utk dana Persatuan Ting.6. Kudos to Hana Jepun for this recipe.

Celebrate birthday Naimah, one of my F6 students. Thn lepas, students Ultramama 7 org. Tahun ni, ramai sikit, 9 org. Ramai kan?hehehe

Ultramama ingin mengambil kesempatan ini utk mengucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan. Semoga amal kita diterimaNya. Wassalam.


This entry was posted on 5:48 PG and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 ulasan:

    cikmanggis berkata...

    salam ...ooo patut lah lama menghilang.semoga altrayah bertambah sihat dan kembali sihat seperti sediakala...dan mama altra kembali ke bumi hehe.Selamat kembali ya:)

  1. ... on 30 Julai 2010 6:58 PG  
  2. Fakeh berkata...

    Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini. Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal musuh dalam selimut yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

    (a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
    (b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
    (c) Jom Kenali Dr Maza & Co
    (d) Ahlul Bait Yang Dicerca
    (e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
    (f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
    (g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

    FAKEH KHALIFAH SAKA

  3. ... on 16 September 2010 8:13 PG  
  4. nba-Nur berkata...

    Salam.. Hi Kak Ultramama, lamanya tak dengar cerita pasal akak sekeluarga. Hujung tahun mesti sibukkan.. Take care ye sis. :D

  5. ... on 13 Oktober 2010 7:48 PG  
  6. A'iyn Raidah berkata...

    salam
    selamat thn baru =)

  7. ... on 1 Januari 2011 10:23 PG