Alhamdulillah, percutian di Kluang berjalan spt yg dirancang.Since last year tau, plan cuti ni, coz Ultrayah asyiiik siiibuuuk je. Gambar2 berikut yg ingin dikongsi bersama...

Seirasla plak hehehe.Kamceng betul Ultraboboys ni dgn Oni, esp Ultralif.Dh sampai Penang pun, dok sebut2 nama Oni ha...
Yg kami paling suka, of course the beautiful scenery kt IVM tu.Betul2 intune with nature.Sejuk mata memandang.Ku lihat hijau...

Bila lagila nk berkumpul satu family...Kami x sempat jumpa Subaby, elok kami bertolak ke Penang, xlama lepas tu Catlina sms, "Air ketuban dah pecah"Laaa...bertuah betul anak sedaraku itu.
Takpela, Insya Allah, kita akan jumpa nanti ye


Sempat juga berjumpa ngan Alden & family.Such a lovely family.
Alden:Mama, this aunty look familiar lo
Ultramama: You look familiar too hehehe




Otw balik ke Penang, singgah Ipoh sat, jumpa Afham & family.Dah besha dah dia, tomei2!
After this, back to the routine.
Can't wait to see all the beloved...Till we meet again, Insya Allah!





This entry was posted on 4:25 PG and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 ulasan:

    Noorma Ismail berkata...

    Kira tak sempat lah tgk baby catlina yer...takpe..next time leh jumpa yer..cute betul baby puan doktor tu ..

  1. ... on 20 Mac 2009 7:51 PG  
  2. BabyAlden&Mama berkata...

    huuhuu, bebi catlina tu saja nak kuar time tu.. nt ada chance ultrafamily g IVM lg :p

    nak g jg tpt catlina ni tp bg dia rest2 dulu.

  3. ... on 20 Mac 2009 8:28 PG  
  4. Datin El berkata...

    salam ultramama, kluang tu dah dekat ngan kg el...

  5. ... on 20 Mac 2009 3:48 PTG  
  6. cintaKusayangMu berkata...

    su baby lmbt kuar ..klu x..dh dpt jmpa aunty dia...

  7. ... on 21 Mac 2009 11:01 PTG